2022 Noter Onaylı Yeminli Tercüme de Şok Kampanya

Noter onaylı yeminli tercüme, resmi makamlara sunulacak olan evraklar için istenen tercüme işlemidir. Bunun yanında yurt dışından gelen evrakların mutlaka noter tasdiki yapıldıktan sonra Türk resmi kurumlarına sunulması gerekmektedir. Tercüme işlemini büyük bir titizlikle gerçekleştiren büromuz bu tercüme işlemi için de şok kampanya düzenlemiştir.

Noter onaylı yeminli tercüme işlemi için tercumix.com adresini tercih edenlerden kampanya kapsamında noter tasdik ücreti dışında herhangi bir noter hizmet bedeli alınmayacaktır. Büromuz bu anlamda müşterilerine en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmayı amaçlamaktadır. Noter onaylı tercüme ile çeviri işlemi esnasında herhangi bir yanlışlık yapılıp yapılmadığı tespit edilebilmektedir.

Bayi Sözleşmesi Tercümesi

Bayi sözleşmesi, yurt içi ya da yurt dışından alınan üretici firmanın ürünlerini yine yurt içi ya da yurt dışı olarak satışının yapılabilmesi için iki tarafında anlaşma içine vardığı sözleşmedir. Bayi sözleşmesi ile yasal sorumluluklar ve haklar iki taraf açısından da tanınmış olacak ve işlem resmiyete dökülmüş olacaktır.

Bayi sözleşmesi tercümesinde anlaşmanın hemen başında bu işlemin bir ticari bayilik kontratı olduğu belirtilmelidir. Diğer yandan tarafların kimler olduğu, isimleri, adresleri, ünvanları, şirket türleri, sicil numaraları ve kuruluş tarihleri açık bir şekilde ifade edilmelidir.

Pek çok alanda tercüme işlemini profesyonel bir şekilde gerçekleştiren büromuz noter onaylı yeminli tercüme işini de başarılı bir şekilde yürütmekte bayi sözleşmesi tercümesi hizmeti de vermektedir. Büromuzdan tercüme hizmetini alarak şok kampanya fırsatından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Bekarlık Belgesi Tercümesi

Bekarlık belgesi, noter tarafından kişinin bekar olduğunun ispat edilmesi ve evlilik kaydının olup olmadığının belgelendirilmesi demektir. Yaşanılan bölgedeki nüfus müdürlüklerine gidilerek bu belgeye kolay bir şekilde ulaşılabilmektedir. Diğer yandan evlenecek olan çiftlerden birinin yabancı uyruklu olması halinde nikah dairesi çiftlerden bekarlık belgesi talep edecektir.

Bekarlık belgesinin teslim edileceği ülkenin diline göre bekarlık belgesi tercümesi yapılması gerekmektedir. Noter onaylı yeminli tercüme konusunda en güvenilir firmalardan birisi olan tercumix.com pek çok dilde tercüme işlemini başarılı bir şekilde yürütmektedir.

Nikah daireleri tarafından istenen bekarlık belgesi evlenme başvurusunda bulunan yabancı uyruklu kişinin bağlı bulunduğu ülkeden temin edilebilmektedir. Nikah daireleri bu durumda isteğe bağlı olarak yeminli, noter onaylı ve apostil onayı da isteyebilmektedir.

Belgenin noter olaylı ve yeminli olması ayrıca resmiyet taşıması nedeniyle çeviri esnasında hiçbir hataya yer verilmemesi gerekmektedir. Büromuz bu anlamda tüm süreci büyük bir dikkatle yürütmekte, olumsuz hiçbir durumun oluşmasına fırsat vermemektedir.

Diploma Tercümesi

Noter onaylı yeminli tercüme alanında birçok tercüme işlemini gerçekleştiren büromuz aynı zamanda diploma tercümesi işlemini de yürütmektedir. Diploma tercümesi denklik işlemlerini yapabilmek için Yüksek Öğretim Kurumu tarafından talep edilmektedir. Yüksek Öğretim Kurumu dışında da bazı kurumlar diploma tercümesi talep edebilmektedir.

Diploma tercümesi iki nüsha şeklinde hazırlanmakta biri noterde kalırken diğer tercüme işlemi için başvuran kişiye verilmektedir. Bu bakımdan;

  • Lise diploması,
  • Ön lisans diploması,
  • Lisans diploması,
  • Yüksek lisans diploması,
  • Doktora diploması tercüme işlemi noter onaylı yeminli tercüme büromuz tarafından yapılmaktadır.

YÖK dışında noter onaylı diploma tercümesi, şirketlere yapılacak iş başvurularında, Türkiye’ye yapılacak olan göçmenlik başvurularında ve yurt dışı eğitimi için talep edilmektedir. Noter onaylı yeminli tercüme işlemini doğru bir tercüme bürosunda uygun fiyatlı olarak yaptırmak isteyenler büromuzla hemen iletişime geçebilirler.

Evlat Edinme Belgesi Tercümesi

Evlat edinme, bireylerin kendilerine ait olmayan ve kendileri doğurmadığı çocukların bakımını yasal olarak üstlenmesi anlamına gelmektedir. Evlat edinmenin yürürlüğe girmesinin ardından çocuğun hak ve sorumlulukları onu doğuran öz ailesinden, evlat edinilen ailesine geçer. Evlat edinmede istenilen belgeler toplumdan topluma farklılık göstermektedir.

Noter onaylı yeminli tercüme işlemini başarılı bir yürüten büromuz evlat edinme belgesi tercüme işlemini de profesyonel tercümanlar tarafından hızlı ve doğru bir şekilde gerçekleştirmektedir. Evlat edinmeye dair hazırlanan belgelerin kopyası evlat edinme belgeleri düzenleyen kurum ve kuruluşlarla birlikte evlat edinen ailede kalmaktadır.

Birçok ülkede evlat edinmenin ve insan haklarının suistimal edilmemesi için evlat edinme süreci izlenmektedir. Bu nedenle evlat edinme sözleşmesinin noter onaylı yeminli tercüme olarak yapılması ve tercüme işleminin de yeminli tercüman tarafından yapılması gerekir. Böylelikle yapılan tüm işlemler kesin olarak garantiye alınmış olacaktır.

Fatura Tercümesi

Fatura ödemesi yapılan firmalar için fatura kopyasının olması oldukça önemlidir. Düzenlenen faturaların iş ortaklarının dillerine çevrilmesi ticari bir zorunluluk olmaktadır. Alınan ve satılan ürünler hakkında ürünlerin miktarı, cinsi ve adetleri hakkında doğru bir tercüme işleminin yapılması ileride yaşanacak olan sorunların önüne geçmeye yardımcı olacaktır.

Hemen her dilde noter onaylı yeminli tercüme işlemini saatler içinde gerçekleştiren tercüme büromuz 24 içinde gelen siparişlere geri dönüş sağlamaktadır. Profesyonel danışmanlar ve tercümanlar eşliğinde bize teslim ettiğiniz dosyalar yine aynı titizlikle hazırlanarak size teslim edilecektir.

Ölüm Belgesi Tercümesi

Ölüm belgesi, kişinin öldüğü günü, saati ve tarihi ifade eden belgedir. Ölüm belgesine dair gereken prosedürler her ülkede farklı şekilde uygulanmaktadır. Bunun yanında defin işlemleri, vasiyet işlemleri gibi durumlar için ölüm belgesine ihtiyaç duyulmaktadır. Ölüm belgesini isteyen kuruma bağlı olarak yeminli ve noter onaylı yeminli tercüme yapılabilmektedir.

Ölüm belgesi çevirisi yapmak için fazla bir zamanı olmayanlar, tercüme bürosu arayarak zaman kaybetmek yerine en iyi tercüme hizmeti veren büromuzla irtibata geçebilirler. Alanında uzman ve deneyimli tercümanlarınızı size en kaliteli tercümeyi en uygun fiyata hazırlıyor olacaklardır. Tercüme ile ilgili gerekli teknik desteğe ihtiyacı olanlar internet sitemiz üzerinden bize ulaşabilirler.

Vatandaşlık Belgesi Tercümesi

Yaşanılan ülke vatandaşı olup olmadığına dair vatandaşlık belgesi bağlı bulunan nüfus müdürlüğünden alınmaktadır. Yurt dışına çıkacak olanlardan vatandaşlık belgesinin noter onaylı yeminli tercüme belgesi istenmektedir. Yurt dışına gönderilecek olan belgelerin yeminli tercümanlar tarafından çevirisi yapıldıktan sonra noter tarafından onaylanması gerekir.

Noter tarafından onaylanan vatandaşlık belgesi en yakın kaymakamlıktan apostil onayı alması gerekmektedir. Vatandaşlık belgesi çevirisi yapılırken kişinin ismi ve soy ismi, belgenin onaylandığı ve verildiği tarih ve belge numarasına ayrıca dikkat edilmesi gerekir.

Globalleşen dünya ile birlikte çeviri hizmetleri her geçen gün daha fazla önemli olmaktadır. Noter onaylı yeminli tercüme resmi evrakların farklı kurumlara teslim edilmesi gerektiği durumlarda zorunlu olan bir durumdur. Tercümelerin noter onaylı ve yeminli olarak yapılması belgeyi daha resmi hale getirmektedir.

Noter onaylı yeminli tercüme alanında 10 yılı aşkın tecrübesiyle her geçen daha da gelişen tercumix.com sektörünün en başarılı tercüme bürosu olmasının yanında en çok tercih edilen bürolar biridir. Tercüme işlemlerini kaliteli olarak doğru adresten yapmak isteyenler tercüme büromuzu tercih ederek şok kampanya fırsatından da yararlanabileceklerdir.

Daha pek çok hizmetimizden yararlanmak için firmamıza hemen ulaşabilirsiniz!

0 531 504 36 09 

Diğer İş Ortaklarımız ;

www.doratercume.com

www.vizelazig.com

www.deutschstube.com

Çevrimiçi çeviri

7/24 – hızlı ve kolay

Kişisel Danışmanlık

Her zaman Yanınızdayız

image

Belgeni Yükle

Kısa sürede çevrilmesini istediğin belgeni sisteme yükle.

image

Fiyat Al

Belgeni yükledikten sonra editör ekibimiz en uygun fiyat teklifini verecektir.

image

Tercümen Hazır

Ödemenizi tamamladıktan sonra işlemler başlatılacak ve belgeniz teslim edilecek.

Anında Teklif Alın



    Tercumix İletişim
    Bizi Arayın