2022 Türkiye’nin 81 İline Ücretsiz Kargo İle Tercüme Teslimatı

Yeminli tercüme bürosu olarak verdiğimiz hizmetlerimizde 81 ile ücretsiz kargo ile tercüme teslimatı sağlıyoruz. Online ya da kargo ile bizlere ileteceğiniz tüm evrak, belge ya da metinleriniz kısa sürede tercüme edilerek en fazla 3 iş günü içerisinde adresinize kargo ile gönderilmektedir.

Kargo ile tercüme gönderimi Türkiye’nin 81 iline tüm müşterilerimize gerçekleştirdiğimiz bir hizmettir. Şayet bizden aldığınız tercüme hizmeti 200 TL ve üzeri ise sizde ücretsiz kargo ile tercüme gönderiminden faydalanabilirsiniz. Tercümelerin kargoya teslim süreci en fazla 3 gün içerisinde yapılmakta ve sizlere kısa sürede ulaşması sağlanmaktadır.

Noter Onaylı Tercüme Bürosu Tercumix

Tercumix.com olarak 35’ den fazla dilde çeviri ve noter onaylı tercüme hizmeti sağlamaktayız. Pek çok belge, resmi evrak ve internet sitesi çeviri işlemleri profesyonel yeminli tercümanlarımız vasıtası ile tamamlanmakta ve sadece 3 gün içerisinde adresinize ücretsiz kargo ile tercüme belgeleriniz teslim edilmektedir.

 

Tercumix.Com Vasıtası İle Noter Onaylı Tercüme Hizmeti Alabileceğiniz Belgeler;

Noter onaylı Tercüme Edilmiş Pasaport

Yurtdışı işlemlerinizde mutlaka olması gereken bir belge türü olan Pasaport, işlemlerinizin ilgili konsolosluklar ya da devlet kurumlarınca işleme alınabilmesi için noter onaylı tercümesi istenecektir. Bu sebeple Pasaport tercümesi işlemlerinde size büyük kolaylık sağlayan tercumix.com da işlem yapabilirsiniz.

Noter Onaylı Sağlık Raporu Tercümesi

Sağlık kuruluşları tarafından verilen sağlık raporu çeşitli amaçlar ile istenebilmektedir. İş başvuruları, seyahat ya da sağlık yardımlarından faydalanma amacı ile yurtdışından aldığınız sağlık raporunu ilgili kuruma teslim etmeden önce sizde noter onaylı tercüme edilmiş olması istenir.

Denklik Belgesi ve Diploma Tercümesi

Eğitiminize ya da kariyerinize yurtdışında devam etmeyi planlıyorsanız sizden istenen belgeler arasında denklik belgesi ve diploma olacaktır. Bu belgelerin ise başvuru yaptığınız ülkenin diline tercüme edilmesi beklenmektedir. Tercumix.com yeminli tercümanları vasıtası ile denklik belgesi tercümesi ile diploma tercümesi işlemlerinizi yaptırabilir 81 ile ücretsiz kargo ile tercüme teslimatı fırsatından faydalanabilirsiniz.

Banka Dökümanı ve Banka Cüzdanı Tercümesi

Özellikle konsolosluk birimleri tarafından mali durumunuzu belgelemeniz amacı ile istenen banka dökümü ve hesap cüzdanı tercümesi noter onaylı yeminli tercümanlarımız tarafından tercüme edilmektedir. Dilerseniz evraklarınızı bize online olarak iletebilir, banka cüzdanı tercümesi tamamlandıktan sonra adresinize ücretsiz kargo ile tercüme teslimatı sağlanabilir.

 

Bayi Sözleşmesi Tercümesi

Uluslararası iş anlaşmalarında size sunulan ya da sizin sunacağınız bayi sözleşmesinin istenilen dile tercüme edilmiş olması gerekmektedir. Özellikle hukuki metinler içeren bayi sözleşmesi tercümesi için sizlere hukuki tercüme yapma yetkinliğine sahip tercümanlarımız hizmet verecektir.

 

Türkçe yazılmış bayi sözleşmesi metinlerinizi 35’den fazla dile tercümesini yapabileceğimiz gibi size iletilen sözleşmeninde Türkçe diline tercümesi yetkin tercüman tarafınca yapılır. Bayi sözleşmesi tercüme fiyatları ise metnin uzunluğuna göre değişiyor olup en fazla 3 iş günü içerisinde adresinize ulaştırılacak şekilde ücretsiz kargo ile gönderimi yapılır.

 

Finansal Belge Tercümeleri

İşletmenize ait kar zarar tercümesi, faaliyet belgesi, gelir gider tablosu gibi belgelerin tercüme edilmesine ihtiyaç duymanız halinde size sadece bir tık mesafede olduğumuzu unutmayın! Tercumix.com üzerinden bizimle iletişime geçerek işletmenize ait distribütörlük sözleşmesi, faaliyet raporu ve ihale şartnamesi gibi diğer finansal belgelerin de tercüme işlemlerini yaptırabilirsiniz. Tercüme hizmetimiz yeminli tercümanlar tarafından sunulmakta ve en ucuz noter onaylı yeminli tercüme fiyatları ile sizlere teslim edilmektedir.

 

İkametgah Tercümesi

Her hangi bir ülkede oturma izniniz olduğunu ve adresinizi gösteren belge olarak büyük öneme sahip olan ikametgah tercümesi pek çok yurtdışı işlemlerinde ihtiyaç duyabileceğiniz belgeler arasındadır. Gerek yurtdışına çıkışlarda gerekse de yurtdışında ki ikametgah belgenizin tercümesi için tercumix.com üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Türkiye’nin 81 iline ücretsiz kargo ile tercüme gönderimi için alt limit 200 TL’dir.

 

Online Yeminli Tercüme Bürosu (Ücretsiz Kargo İle Tercüme Gönderimi)

Tercüme işlemleri için mutlaka tercüme bürosu aramanız gerekmiyor. Gelişen teknoloji sayesinde tercüme edilmesi gereken belgeleri online tercüme yaptırabileceğiniz gibi kargo ile evraklarınızın gönderimini sağlayabilirsiniz.

Tercumix.com tarafından verilen 200 TL ve üstü tercüme hizmetlerinde ücretsiz kargo ile tercüme gönderimi yapılmaktadır. Tercüme işleminiz en fazla 3 iş günü çerisinde tamamlanarak adresinize ulaştırılmak amacı ile kargoya verilecektir.

Tez ya da akademik çalışmalarınız, inceleme yazıları gibi tüm evrakların tercümesi kısa süre içerisinde istediğiniz dillere yapılabilmektedir. 35 dili aşkın yeminli tercüman ile hizmet veren tercumix.com tarafından tüm resmi belgelerin tercümesi yapılabilmektedir.

Teknik dil becerisi gerektiren mühendislik, tıp gibi özel alanlar içinde tercüme hizmeti alabilirsiniz. Medikal çeviri dışında internet sitelerinin tercüme edilmesi gibi kapsamlı hizmetler titizlikle tamamlanarak kısa sürede teslim edilmektedir.

Ücretsiz Kargo İle Tercüme Hizmeti Tercumix Yeminli Tercüme Bürosu

Tercüme hizmetleri artık her an elinizin altında! İstanbul, Adana, Ankara, İzmir, Bursa ya da Antalya tercüme bürosu aramanıza gerek kalmadı. Tercumix.com adresinden girerek Türkiye’nin her yerinden çeviri hizmetleri için bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Uygun ve en ucuz tercüme fiyatları ile sizlere sunulan bu hizmet online tercüme olmakla birlikte evrakların teslimi ise ücretsiz kargo ile gerçekleştirilmektedir. Türkiye’nin 81 iline sunduğumuz tercüme hizmetimiz noter onaylı yeminli tercüme bürosu sıfatı ile sizlere verilir.

 

Profesyonel çeviri hizmetine ihtiyacınız var ise tereddüte düşmenize gerek yok. İşin uzmanına ve profesyonel ekibe sadece tercumix.com da ulaşabilirsiniz. 35’den fazla dilde yeminli tercümanlar ile tüm çeviri hizmetleri titizlikle ve güvenle sizlere sunulacaktır.

 

Ücretsiz Kargo İle Tercüme Fiyatları

Tercüme fiyatları belirlemesinde çeviri yapılacak olan belgenin niteliği ya da kelime bazlı uzunluğu dikkate alınmaktadır. Şok fiyat kampanyalı diploma, pasaport ve ehliyet tercüme işlemlerinde sadece 60 TL fiyat uygulandığını biliyor musunuz?

 

Diğer tercüme edilmesi istediğiniz metinleriniz, tez ya da araştırma çalışmalarınız, akademik makaleleriniz, sağlık raporu, heyet raporu ya da medikal çeviri gibi hizmetler için de tercumix.com üzerinden fiyat teklifi almanızı tavsiye ederiz.

 

Dil yetkinliği dışında teknik dil bilgisi gerektiren özel tercüme hizmetlerinde profesyonel çeviri hizmetini en ucuz tercüme fiyatları ile elde etmeniz mümkün olacaktır. Medikal çeviri çalışmalarında pek çok dil de tıp literatürüne hakim yeminli tercümanlarımız sizlere hizmet verecektir.

 

Firmamızdan almış olduğunuz tercüme hizmetinin 200 TL ya da üstü olması halinde tercüme edilen belgelerinizin adresinize teslimi ücretsiz kargo ile yapılmaktadır. Ücretsiz kargı ile tercüme teslimi hakkında daha fazla detay ve bilgiye web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Daha pek çok hizmetimizden yararlanmak için firmamıza hemen ulaşabilirsiniz!

0 531 504 36 09 

Diğer İş Ortaklarımız ;

www.doratercume.com

www.vizelazig.com

www.deutschstube.com

Çevrimiçi çeviri

7/24 – hızlı ve kolay

Kişisel Danışmanlık

Her zaman Yanınızdayız

image

Belgeni Yükle

Kısa sürede çevrilmesini istediğin belgeni sisteme yükle.

image

Fiyat Al

Belgeni yükledikten sonra editör ekibimiz en uygun fiyat teklifini verecektir.

image

Tercümen Hazır

Ödemenizi tamamladıktan sonra işlemler başlatılacak ve belgeniz teslim edilecek.

Anında Teklif Alın



    Tercumix İletişim
    Bizi Arayın